Лікарі розповіли, як схуднути після 50 років

Схуднення після 50 років вимагає більших зусиль, адже в цьому віці сповільнюється обмін речовин, однак це можливо, якщо додержуватися низки правил.

Об этом сообщает http://a-boom.net

Про це розповідає НАРОДНА ПРАВДА із посиланням на ГолосUA.



Loading…

Сповільнення обміну речовин починається після 30 років, після 40 швидкість обміну речовин продовжує падати, а після 50 варто перейти на спеціальну дієту, щоб почуватися добре.

Медики вважають, що для організму після 50+ потрібні білки і мінімум жирів. Для цього варто обирати яєчні жовтки, страви з них, коктейлі, і біле м’ясо – м’ясо курки, індички. Гусак і качка це жирне м’ясо, тому після 50 років їх з раціону краще виключити.

Щоб обмін речовин був хорошим, треба пити достатню кількість води. Ви самі можете визначити, скільки це буде склянок, літрів, чашок. Головне, щоб якщо ви відчуваєте спрагу, ви б випивали півсклянки води.

Вам після 50 років знадобиться катехін, який є в зеленому чаї. Тому замість кави варто вранці і на обід пити зелений чай. Бажано, щоб він був листовим.

І ще організму після 50+ потрібен кальцій, який дозволяє швидше переробляти жир. Кальцій є в молочних продуктах: кефір, ряжанка, сир і, власне, молоко.

Нагадаємо, для ефективного схуднення експерти з харчування радять використовувати безсольову дієту.

Раніше повідомлялося, що британські медики знайшли спосіб втратити п’ять кілограмів за тиждень для тих, хто намагається схуднути.

Додайте «Народну Правду» в свої обрані джерела ⟶ Google News підписатися

Джерело статті: “https://narodna-pravda.ua/2020/02/01/likari-rozpovily-yak-shudnuty-pislya-50-rokiv/”

©1info.net