США обмежать в’їзд для іноземців, які нещодавно відвідували Китай

США обмежать в’їзд на територію країни іноземним громадянам, які за останні два тижні відвідували Китай через загрозу поширення коронавіруса.

Об этом сообщает http://donbas.top

Джерело: Міністерство внутрішньої безпеки США

Дослівно: "У відповідь на зростаючу загрозу нового коронавіруса і для мінімізації ризику його поширення в Сполучених Штатах, Міністерство внутрішньої безпеки США сьогодні почне застосовувати обмеження на всі пасажирські рейси в Сполучені Штати, що перевозять осіб, які нещодавно подорожували в КНР".

Деталі: Обмеження не торкнуться тільки найближчих родичів членів екіпажів або постійних жителів країни.

Крім того, громадяни США, які знаходилися в провінції Хубей протягом 14 днів з моменту їх повернення, будуть піддаватися обов’язковому карантину протягом 14 днів, щоб забезпечити їм належну медичну допомогу і медичний огляд.

Що було раніше:

У грудні в китайському місті Ухань (провінція Хубей) був зареєстрований спалах пневмонії. Пізніше з’ясувалося, що причиною захворювання став раніше невідомий вид коронавірусу.

У зв’язку з поширенням коронавірусу посольство України в КНР рекомендує українцям, які там перебувають, залишити країну.

Всесвітня організація охорони здоров’я оголосила надзвичайну ситуацію у зв’язку з розповсюдженням вірусу за межами Китаю.


Джерело статті: “http://www.mediastar.net.ua/91454-ssha-obmezhat-vyizd-dlya-nozemcv-yak-neschodavno-vdvduvali-kitay.html”

©1info.net