Літо на Вінниччину прийде через тиждень, а липень почнеться зі злив


Через тиждень до Вінниці повернеться літня погода. Температура повітря з шостого червня підніметься уже до 25 градусів тепла. Про це кореспондентці Vlasno.info повідомив начальник відділу метеопрогнозів Українського гідрометцентру Білик Владислав.

Об этом сообщает Редакция

"Червень буде не таким спекотним – свої корективи внесло похолодання у квітні та травні, проте на глобальні тенденції вони не позначаться. На вихідні 6-7 червня очікується покращення погодних умов, припинення дощу і підвищення температури. Загалом, до середини червня температура повітря вдень сягатиме 25 градусів, можливі опади", – розповів начальник відділу метеопрогнозів Українського гідрометцентру Білик Владислав.

За словами завідувачки відділення кліматичних досліджень і довгострокових прогнозів Інституту гідрометеорології Вазіри Мартазінової, у кінці червня на українців чекають сильні дощі та штормовий вітер.

"Липень також почнеться зі злив і різких перепадів температур, а середина місяця буде сухою і дуже спекотною у всіх областях країни. Кінець літа буде нестабільним, в серпні очікуються сильні перепади температур, можливі урагани та затяжні дощі. Похолодання почнеться вже в другій половині місяця. Влітку траплятимуться різкі зміни погоди, грози, штормові вітри, шквали", – повідомила завідувачка відділення кліматичних досліджень і довгострокових прогнозів Інституту гідрометеорології Вазіра Мартазінова.

Фото: з відкритих джерел


Джерело статті: “http://vlasno.info/nadzvichajni-podiji/5/stikhiji/item/36948-lito-na-vinnychchynu-pryide-cherez-tyzh”

©1info.net