Аваков розповів, що зміниться в поліції після зґвалтування в Кагарлику

Аваков розповів, що зміниться в поліції після зґвалтування в Кагарлику
Аваков розповів, що зміниться в поліції після зґвалтування в Кагарлику

Інспекція з особового складу Національної поліції після "інциденту" у Кагарлику отримає більше повноважень.

Об этом сообщает База компромата

Про це заявив під час виступу у Раді міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"В усіх підрозділах поліції буде запроваджено систему Custody Records, тобто повну відеофіксацію слідчих дій; буде повністю переглянуто кадровий склад інспекції з особового складу, до складу інспекції будуть залучені працівники з досвідом роботи в оперативних підрозділах; буде надано право перевіряти будь-які підрозділи, служби, окремих працівників під час несення служби, в будь-який час доби", — наголосив він.

За словами міністра, також працівникам інспекції підвищать заробітну плату та покращать матеріально-технічне забезпечення: автомобілі для перевірок, засоби фіксації порушень (бодікамери тощо).

"Під час професійного відбору кандидатів на службу до поліції буде проводитися додаткове психологічне обстеження за новітніми методиками щодо виявлення прихованих ознак агресивності та девіантності поведінки", — додав Аваков.

Окрім цього очільник МВС назвав запобіжником від свавілля "брудних поліцейських" ефективну роботу внутрішньої безпеки.

Нагадаємо, у місті Кагарлик Київської області 25 травня внутрішня безпека Нацполіції затримала двох поліцейських місцевого відділення за підозрою у зґвалтуванні 25-річної дівчини.

У Державному бюро розслідувань розпочали розслідування та оголосили підозру 29-річному оперативнику Сергію Сулимі та 35-річному начальнику сектору кримінальної поліції відділення Миколі Кузіву.

26 травня обом поліцейським обрали запобіжний захід на два місяці у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.


Джерело статті: “https://tsn.ua/ukrayina/avakov-rozpoviv-scho-zminitsya-v-policiyi-pislya-zgvaltuvannya-v-kagarliku-1560519.html”

©1info.net