ЄС продовжив заборону на в’їзд для іноземців: коли планують скасувати

ЄС продовжив заборону на в’їзд для іноземців: коли планують скасувати

Міністри внутрішніх справ країн-членів Європейського Союзу ухвалили рішення продовжити заборону на в’їзд іноземців в ЄС до 1 липня.

Об этом сообщает Футляр от виолончели

Про це повідомила єврокомісарка з питань внутрішніх справ Юлва Йогансон. Також вона додала, що це тільки попередня дата і заборону на в’їзд може бути продовжено й після 1 липня.

ЄС продовжив заборону на в’їзд для іноземців: коли планують скасувати

UA.News

"Заборону на в’їзд через кордонів ЄС продовжили до кінця місяця, щоб створити належні умови для поступового відкриття кордонів", – підкреслила Йогансон.

Таким чином, туристи з країн, які не входять до Шенгенської зони, не зможуть відвідати ЄС. Однак заборона не торкнеться громадян Великобританії, але всі вони повинні будуть пройти обов’язкову 14-денну обсервацію при в’їзді в Євросоюз.

Що стосується критеріїв, для кого і як відкривати кордони, то в найближчі дні триватимуть консультації з цього питання між Єврокомісією та країнами-членами. Одночасного відкриття для всіх країн не буде.

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше планувалося скасувати заборону для в’їзду туристів з-за меж Європейського Союзу до 15 червня. При цьому під заборону не потрапляють люди, які постійно проживають в ЄС, громадяни країн-членів ЄС, котрі зараз перебувають за кордоном, члени їх сімей та дипломати. Крім того, в’їзд в Євросоюз дозволений медикам і дослідникам.

Хто з зірок чекає поповнення, а хто розлучився — читай в нашому Instagram!

Читайте всі новини по темі "Коронавірус" на сайті "OBOZREVATEL".



Джерело статті: “https://www.obozrevatel.com/ukr/travel/journal/es-prodovzhiv-zaboronu-na-vizd-dlya-inozemtsiv-koli-planuyut-skasuvati.htm”

©1info.net