Зірка «Кварталу» з’явилася у кліпі популярного співака (відео)

Коли Бабкін писав пісню, він подумав, що добре було б додати жіночий погляд.
Популярний український музикант Сергій Бабкін і зірка «Кварталу» Олена Кравець записали першу спільну пісню — «Спалах», передають .

Коли Бабкін писав «Спалах», він подумав, що добре б додати жіночий погляд. І запропонував це зробити Кравець. Виявилося, артистам давно подобається творчість один одного.

Об этом сообщает FIB

Олена погодилася, вона сама написала речитатив, який звучить в пісні. Відзначимо, що саме ці слова, написані Кравець, викликали неоднозначну реакцію в мережі.

Одних вона торкнула «до мурашок». Інші розчарувалася — вони очікували, що Олена співатиме. Але захоплених коментарів під відео набагато більше. «Спасибо за ваше творчество!!! Это просто бомбезно», «Музыка очень понравилась, хочется переслушивать еще и еще. Неожиданный дуэт», «У меня впервые от песни мурашки и слезы на глазах от первого прослушивания», — пишуть коментатори.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Джерело статті: “https://ustymenkooleh.patrioty.org.ua/blogs/zirka-kvartalu-ziavylasia-u-klipi-populiarnoho-spivaka-video-330900.html”

©1info.net