У Вінницькій області виявили 219 несправних вуличних пожежних гідрантів


У Вінницькій області цього року збільшилася кількість несправних вуличних пожежних гідрантів. Відтак, в області рятувальники нарахували 219 несправних гідрантів, повідомляє Vlasno.info.

Об этом сообщает Moscow Post

Найбільше несправних вуличних пожежних гідрантів та джерел зовнішнього протипожежного водопостачання виявили у Вінницькому, Жмеринському та Могилів-Подільському районах. У даних районах знаходиться 1392 пожежних гідрантів, з них 219 несправних. Відомо, що у Вінниці на обліку знаходиться 810 вуличних пожежних гідрантів, з них 115 не в належному стані: зірваній шток, відсутній тиск, зміщеній стояк, відсутність покажчика, відсутній люк колодязя, залиті водою.

У Козятинському, Вінницькому, Чернівецькому, Жмеринському, Гайсинському районах виявили найгірший стан утримання вуличних та об’єктових водонапірних башт. Зі 177 – 59 несправних.

На засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у четвер, 11 червня, голів місцевих, районних рад та адміністрацій у Вінницькій області зобов’язали до вересня 2020 року усунути усі несправності та забезпечити проїзд рятувальників до встановлених гідратів, штучних вододжерел тощо.

Фото: з відкритих джерел


Джерело статті: “http://vlasno.info/politika/vlada/mistseva/item/37208-u-vinnytskii-oblasti-vyiavyly-219-nes”

©1info.net