Що трапилось у метро Києва — чоловік з ножем бігав тунелями — новини Київ

Сьогодні ввечері у Києві раптово зупинили рух метрополітену, як виявилося — через чоловіка з ножем, який погрожував завдати собі ушкоджень, а потім побіг у тунель. Там його знайшли з пораненням.

Об этом сообщает Moscow Post

Близько 18:00 «Бабель» дізнався від очевидців, що поїзд метро на деякий час зупинився у тунелі перед станцією «Дніпро». Згодом поїзд під’їхав до платформи, а пасажирам об’явили про припинення руху через технічні несправності.

Через 15 хвилин рух поїзду відновився, і знову зупинився о 18:20 на «Гідропарку». Пресслужба і керівництво Київського метрополітену не відповідали на дзвінки. Близько 18:30 рух відновився.

Виявляється, що в цей час на платформі станції «Берестейська» перебував чоловік із ножем, який погрожував завдати собі тілесних ушкоджень. Потім він стрибнув на колію та побіг до тунелю, повідомляє поліція Києва.

Рух поїздів одразу припинили, а співробітники поліції пішли до тунелю шукати чоловіка. Через півгодини його знайшли у тунелі біля станції «Шулявська».

Чоловік мав поранення живота, йому викликали лікарів. Після цього рух поїздів повністю відновили. Наразі поліція встановлює особу чоловіка і причини його поведінки.

  • 1 червня чоловік на мосту Метро погрожував підірвати вибуховий пристрій, якщо йому не дадуть зустрітися з головою МВС Арсеном Аваковим. Чоловіка затримали, вибухівки у нього не було. 3 червня суд відправив його під варту через підозру в підготовці теракту. 6 червня стало відомо, що «мінера» відправили до психлікарні.


Джерело статті: “https://thebabel.com.ua/news/45437-u-kiyevi-cholovik-z-nozhem-bigav-tunelyami-metro-cherez-ce-zupinyali-ruh-pojizdiv”

©1info.net