»Залишилося протриматися у живих, скільки зможу». Син Павліка заявив, що припиняє лікування раку хімією

Павло Павлік молодша дитина відомого українського виконавця Віктора Павліка
Павло Павлік молодша дитина відомого українського виконавця Віктора Павліка

Молодший син українського співака Віктора Павліка Павло 20 червня опублікував у Facebook пост, у якому розповів про погіршення стану здоров’я. За його словами, він припинив лікування хіміопрепаратами онкологічного захворювання – саркоми.

Об этом сообщает Москов пост

Діагноз йому поставили у 2018 році; за цей час Павло Павлік переніс 18 курсів хіміотерапії і курс променевої терапії. У січні 2019 року Віктор Павлік говорив, що син одужує.

Місяць тому у 21-річного чоловіка з’явився біль у руці, за кілька днів він уже не міг пересуватися без милиці і не тримаючись за стіни і меблі. Дослідження КТ і МРТ підтвердили, що рак повернувся, написав Павлік-молодший.

"Сьогодні я вже не можу пересуватися без візка, а друкую цей текст однією рукою, оскільки друга рука продовжує втрачати свою функціональність. Я закінчив своє лікування хіміопрепаратами, але не тому що воно більше не потрібне, а тому що воно немає сенсу. Нам не вдалося зупинити розвиток моєї хвороби, вона продовжує активно вражати мій організм, руйнуючи його зсередини. А отже – мені залишилося тільки протриматися в живих, скільки зможу", – констатував він.

Павло Павлік запевняє, що спокійно ставиться до того, що трапилося, "хоча незвіданість перед майбутнім не може не лякати".


https://www.facebook.com/pavel.pavlik.79677/posts/289851125396856

Після школи Павлік-молодший вступив в Академію СБУ, однак припинив навчання через хворобу.


Джерело статті: “http://gordonua.com/ukr/news/society/-zalishilosja-protrimatisja-v-zhivih-skilki-zmozhu-sin-pavlika-zajaviv-shcho-pripinjaje-likuvannja-raku-himijeju-1505364.html”

©1info.net