Зірковий український тренер розповів, чи стане чемпіоном цього року

Зірковий український тренер розповів, чи…
Зірковий український тренер розповів, чи…

Про це повідомляє Depo.Сектор із посиланням на Уа-Футбол. "Ясна річ, що у футболі не буває такого, щоб р-р-раз – і виграти золото, – визнав Вернидуб. – Для цього треба чимало потрудитися певний час. Я ж не чарівник, і думаю, що люди це прекрасно розуміють".

Об этом сообщает http://falshivok.net

"Тим більше, що після розмови з президентом "Шахтаря" я переконався, що між нами є повне взаєморозуміння, – додав український тренер. – Мене запевнили, що все необхідне для турнірного вдосконалення команди буде робитися. Як і я буду робити те ж саме зі спортивного боку. Сподіваюся, що спрацюємося".

"Керівники солігорського клубу розуміють, що під будь-яке завдання потрібні фінанси і виконавці відповідного рівня. Уже зараз можу сказати, що слова підкріплюються конкретними фактами: на сьогоднішній день є гравці, які підписали контракт із "Шахтарем". І непогані, на мій погляд, гравці. До речі, жодного підписання не відбувалося без моєї згоди. Всіх футболістів переглядав я особисто разом із тренерським штабом, після чого і приймали спільне рішення", – сказав Вернидуб.



Джерело статті: “https://sector.depo.ua/ukr/football/zirkoviy-ukrainskiy-trener-rozpoviv-chi-stane-chempionom-tsogo-roku-202001011088986”

©1info.net