Під Дніпром п’яні неадеквати жорстоко побили медиків в новорічну ніч

У ніч на 1 січня в Нікополі, Дніпропетровської області, двоє нетверезих жителів міста напали на прибулих за викликом медиків "швидкої допомоги".

Об этом сообщает http://paydaydirectlender.net


Про це повідомив в Facebook директор обласного центру екстреної медичної допомоги Радій Шевченко.


За його словами, бригада прибула на виклик біля площі виконкому Нікополя. П’яна жінка скаржилася на біль в животі і вимагала дати їй таблетку панкреатину. Від пропозиції оглянути її в машині і купити таблетку в аптеці через дорогу вона відмовилася.


Коли бригада медиків повернулася на станцію "швидкої допомоги", туди ж приїхала ця жінка і її п’яний син. Вони влаштували бійку з бригадою, оперативним лікарем і санітаркою станції.


"Дякую, поліція приїхала швидко. В присутності поліціянтів "хвору" оглянули та встановили діагноз алкогольна інтоксикація. Вимагаю від поліції нікополя та міської влади оприлюднити інформацію про кримінальне впровадження та подальший стан розслідування", — пише Шевченко.



Як раніше повідомляв "Апостроф", в місті Волжськ (Росія) новорічний виступ Діда Мороза перетворився в масову бійку.


Джерело статті: “https://apostrophe.ua/ua/news/society/accidents/2020-01-01/pod-dneprom-pyanyie-neadekvatyi-jestoko-izbili-medikov-v-novogodnyuyu-noch/184575”

©1info.net