«Ми знову застрибаємо від радості». Ібрагімович звернувся до фанатів після повернення в «Мілан»

"Ми знову застрибаємо від радості". Ібрагімович звернувся до фанатів після повернення в "Мілан"
"Ми знову застрибаємо від радості". Ібрагімович звернувся до фанатів після повернення в "Мілан"

Зірковий шведський форвард Златан Ібрагімович звернувся до вболівальників в інтерв’ю клубному телеканалу "Мілана".

Об этом сообщает http://moneynetnews.com

27 грудня "россонері" оголосили про перехід 38-річного нападника, а 2 січня футболіст прилетів до Італії для підписання контракту.

Zlatan #Ibrahimovic landed in #Milan. Now he will have medicals and after that he will sign a contract until June with option to renew for another year. Tomorrow at 10am the official press conference. #transfers pic.twitter.com/6G5aEUZsWW

— Nicolò Schira (@NicoSchira) 2 січня 2020 р.

"Я пам’ятаю, як приїхав сюди багато років тому. Важливим є те, що я знову тут, я дуже щасливий. Я завжди говорив, що це мій дім — нарешті я повернувся! Я виступав за інші клуби, але я повернувся, і це головне.

Що я можу сказати уболівальникам? Нарешті я тут. Чекайте мене на "Сан-Сіро", і ми знову застрибаємо від радості ", — сказав Ібрагімович.

IZ landed
And we have touchdown, @Ibra_official! #IZBACK pic.twitter.com/OiSl9whReP

— AC Milan (@acmilan) 2 січня 2020 р.

"Мілан" представить Златана на пресконференції у п’ятницю, 3 січня.

Минулий сезон швед провів у складі "Лос-Анджелес Гелаксі". Нападник забив 31 гол і віддав 8 результативних пасів в 31 матчі чемпіонату США.

  • Нагадаємо, Златан виступав за "Мілан" у 2010-2012 роках. Із "россонері" Ібрагімович виграв чемпіонат та Суперкубок Італії.
  • Після 17 турів підопічні Стефано Піолі посідають 11-ту сходинку в Серії А. Дебютувати за "россонері" швед може 6 січня у домашньому поєдинку проти "Сампдорії".

Джерело статті: “https://tsn.ua/prosport/mi-znovu-zastribayemo-vid-radosti-ibragimovich-zvernuvsya-do-fanativ-pislya-povernennya-v-milan-1468608.html”

©1info.net