У Калинівському відділі поліції реалізовуватимуть міжнародний проєкт

Калинівський відділ поліції, єдиний на Вінниччині і один з дев’яти в Україні підрозділів Національної поліції, якого міжнародні партнери обрали для реалізації проєкту міжнародної технічної допомоги «Підтримка реформ з розвитку верховенства права в Україні (ПРАВО)».

Об этом сообщает http://vnk2.top

Зокрема у Калинівці та ще вісьмох підрозділах у різних областях України мають реалізовувати пакет підтримки «Взаємодія поліції з громадою». Цей пакет передбачає проведення ремонтів у 9-ти підрозділах поліції, обраних міжнародними партнерами, тенхічне забезпечення та проведення тренінгів із працівниками поліції.

У минулому 2019 році представники Консультативної місії Європеського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки України відвідали 27 відділів та відділень поліції у дев’яти областях України та оцінювали готовність цих підрозділів до участі у проєкті підтримки поліції ПРАВО.

У результаті цього моніторингу міжнародні партнери відібрали дев’ять підрозділів поліції для участі у проєкті – серед них і Калинівський відділ поліції.

Серед переваг, які схилили міжнародних партнерів обрати Калинівський відділ поліції для реалізації проєкту, вони назвали відкритість начальника відділу Петра Скічка до організаційних змін, його сучасність в управлінні персоналом, пріоритет мотивації та освіти працівників над покаранням.



Джерело статті: “https://kalynivka.city/read/plans/58827/u-kalinivskomu-viddili-policii-realizovuvatimut-mizhnarodnij-proekt”

©1info.net