На Львівщині викрили масштабну схему торгівлі контрабандним одягом

Львівські правоохоронці повідомили про викриття організаторів схеми ввезення у Львівську область брендових речей з Європи без сплати податків. Двоє підприємців зберігали контрабандний одяг на спеціальному складі, а продавали його через інтернет.

Об этом сообщает http://sovsekretno.net

Як повідомили у прес-службі прокуратури Львівщини, схему організували 58-річний громадянин Італії та двоє підприємців з Львівщини: 36-річна жінка та 44-річний чоловік. Вони ввозили через Польщу до Львівської області брендовий одяг, який продавали вроздріб і гуртом через інтернет-магазин по всій території України.

«З’ясувалось, що товар зловмисники везли із за-кордону, приховуючи від митного контролю. Таким чином, упродовж тривалого часу ухилялись від сплати податків», – мовиться у повідомленні прокуратури.

Правоохоронці знайшли величезний склад з брендовим одягом і вилучили значну його частину. Окрім того, під час обшуків на складі вилучили документацію, «чорнові» записи та комп’ютери.

Склад з контрабандою бредового одягу (знімок екрану з відео прокуратури)

Організаторів цієї схеми звинувачують в ухиленні від сплати податків. Їх можуть звільнити від кримінальної відповідальності за умови виплати податків.



Джерело статті: “https://zaxid.net/na_lvivshhini_vikrili_masshtabnu_shemu_torgivli_kontrabandnim_odyagom_n1495588”

©1info.net