Кулеба порівняв відставку Гончарука з поїздом, що гальмує

НВ

Об этом сообщает http://curyinthecity.com

Кулеба зізнався, що не знає, як далі розвиватимуться події

НВ


Віцепрем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Дмитро Кулеба порівняв відставку глави уряду Олексія Гончарука з поїздом, що гальмує.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Я чесно не знаю, як далі будуть розвиватися події. Особисто у мене зараз є відчуття поїзда, який за чотири місяці набрав швидкість, а тепер змушений гальмувати. Далі він може зупинитися або прискоритися знову. Але питання не в особистостях, а у системі», — заявив Кулеба.

Раніше повідомлялося, що прем’єр Гончарук подав у відставку.

Нагадаємо, що 15 січня на YouTube-каналі Як обдурити президента було опубліковано аудіозапис з нібито розмовою Гончарука із заступником голови Національного банку України Катериною Рожковою і міністром фінансів Оксаною Маркаровою щодо курсу долара і економічних питань перед зустріччю з президентом Володимиром Зеленським.

На ній людина з голосом, схожим на Гончарука, говорить про те, що у президента дуже примітивне розуміння економічних процесів.

За даними ЗМІ, після публікації цього аудіозапису на засіданні фракції Слуга народу сталася сварка. Депутати обурилися через висловлювання на адресу президента, а дехто пропонував висловити недовіру очільнику уряду.


Джерело статті: “https://nv.ua/ukr/ukraine/politics/vidstavka-goncharuka-reakciya-kulebi-novini-ukrajini-50064679.html”

©1info.net