Tesla опублікувала ескіз компактного електрокара

Tesla опублікувала ескіз компактного електрокара
Tesla опублікувала ескіз компактного електрокара

Компанія Tesla представила ескіз електрокара у кузові хетчбек, який може стати черговою новою моделлю бренду.

Об этом сообщает http://superbloggermom.com

Малюнок був опублікований в офіційному презентаційному документі китайського підрозділу Tesla у месенджері WeChat.

Зовні електрокар дуже нагадує Model Y, але з абсолютно іншою кормою. Ймовірно, зображення показує майбутній хетчбек або кросовер американської марки. При цьому візуально авто має досить невеликі розміри.

Оскільки його опублікувало китайський підрозділ Tesla, а Ілон Маск заявляв, що у країні буде створено центр досліджень і розробок, то можна припустити, що створенням нового авто займуться саме у "Піднебесній".

Якщо такий електрокар дійсно з’явиться у модельному ряду Tesla, то варто очікувати достатньо низької ціни. Його можуть побудувати на тій же платформі, що Model 3 і Model Y, а якщо додати до цього виробництво у Китаї, то можна дійсно розраховувати на дуже демократичну вартість.

Невідома модель Tesla

Раніше Ілон Маск також показав, як незабаром заговорять електрокари Tesla. Автомобілі зможуть спілкуватися з пішоходами.

Відео Нова Тесла: чим вразив новий кібертрак Ілона Маска

Майже 150 тисяч замовили нове авто компанії Тесла лише за дві доби після презентації! І це без жодної реклами та просування. Тому сміливо можна сказати: майбутнє вже тут і зараз. І саме нова автівка Тесли – кібер-трак – стала черговим доказом цього. У соцмережах автівку безперестанку обговорюють вже третю добу. Кажуть, Ілон Маск перевершив самого себе і створив настільки неоднозначний транспорт, що знайти байдужого до нового пікапа майже неможливо. Якщо ви раптом пропустили цю гучну новину – зараз ми розповімо вам, що саме так збурило соцмережі.

Нова Тесла: чим вразив новий кібертрак Ілона Маска
Авто Світ
  • Facebook 5
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Джерело статті: “https://tsn.ua/auto/news/tesla-opublikuvala-eskiz-kompaktnogo-elektrokara-1476018.html”

©1info.net