Сирійсько-Прокурорський бізнес по-одеськи

Виходець із Сирії створив в Одесі схему нелегального переправлення мігрантів з країн Близького Сходу

Об этом сообщает Роспрес

В Одесі успішно діє фірма «Департамент перекладів», яка має цілу мережу філій в центральній частині міста (вул. Катерининська, 21, вул. Ланжеронівська, 21, вул. Ланжеронівська, 26 та вул. Ланжеронівська, 17).

Організували і керують зазначеною фірмою уродженець Сирії громадянин України Фессаль Нахль Абдульрахман і його дружина — Калюжна Ірина Андріївна.

Також господил Фессаль Нахль Абдульрахман є засновником низки підприємств, таких як: «Асоціація перекладачів та філологів», «Френдел Груп», «Орієнт центр-сервіс», «Фінікія компані»

Займаються дані фірми різноманітною діяльністю – від організації подорожей, до виготовлення та копіювання документів, а також торгівлею різними товарами. Причому спектр торгівлі теж різноманітний – від сільгосптоварів – до продукції із сталі і сплавів. Статутний капітал фірм досить дивний, наприклад, агентство подорожей «Френдел Груп» було засновано лише за 500₴

Сам пан Фессаль Нахль Абдульрахман тривалий час перебував в Україні нелегально. За що неодноразово висилали за межі України. Пізніше, за «сприяння» правоохоронних органів, йому вдалося легалізувався в Україні і розгорнути бізнес, а також стати фахівців по Близькому Сходу. Саме та його представляли в ЗМІ

За даними наших джерел, Фессаль Нахль Абдульрахман і його дружина — Калюжна Ірина Андріївна причетні до організації незаконного переправлення осіб через Державний кордон та подальшої їх легалізації на території України. Саме цим і пояснюється специфічний підбір фірм, які були засновані подружньою парою. Спеціалізуються вони на громадян з країн Близького Сходу. Зазначені фірми вони створили з метою фальсифікації даних при перекладі офіційних документів для легалізації іноземців.

Такою незаконною діяльністю Фессаль Нахль почав займатися під прикриттям співробітників УСБУ, які потім перейшли працювати в прокуратуру Одеської області, зокрема прокуратура області — Максима Вихоря і при сприянні корумпованих зв’язків в органах Державної міграційної служби Одеської області.



Джерело статті: “http://povin.com.ua/275809-13-02.html”

©1info.net