«Не хайп, терапія»: Володимир Остапчук розповів, чому багато жартує про своє розлучення

"Не хайп, терапія": Володимир Остапчук розповів, чому багато жартує про своє розлучення
"Не хайп, терапія": Володимир Остапчук розповів, чому багато жартує про своє розлучення

Ведучий Володимир Остапчук, який нещодавно прокоментував, чиї жіночі руки з’являються у його фотоблогу, розповів, чому багато жартує про своє розлучення, йдеться у "Світському житті".

Об этом сообщает Преступная Россия

Так, шоумен поділився, що він говорить про те, що болить.

"Я скажу навіть більше! Та ситуація, яку ми зараз проживаємо, вона має знайти свій вихід. Я не можу відповідати якимось брудом, тому що я чоловік. Але гумором і тим, що зараз я пишу стендапи і виступаю про те, що мені болить. Думаю, що це якраз для мене така терапія. Ні в якому разі я б не сказав, що на цьому хайплюсь чи роблю з цього шоу. Мене завжди дивувало, чому інші люди, які не мають жодного відношення до цього, лізуть у цю ситуацію і дають поради. Україна в топ-5 країн у світі за кількістю розлучень і лише моє усіх зацікавило", – розповів Остапчук.

На запитання, чи не думає він, що такі жарти можуть образити його ексдружину та дітей, Володимир відповів: "Я не приймаю роль жертви. Ми дорослі люди, можемо йти далі, робити інші речі, тому це нормальна історія. Я в жодному разі не хотів би когось образити".

Відео Володимир Остапчук прокоментував, навіщо він піариться на своєму розлученні

Володимир Остапчук розповів, чи не було в нього страху літати літаками. Катерина Осадча запитала, навіщо артист робить шоу з розлучення з дружиною. Хто нова дівчина Остапчука – дивіться в сюжеті.

Володимир Остапчук прокоментував, навіщо він піариться на своєму розлученні
Світське життя
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Нагадаємо, у грудні 2019 року стало відомо про розлучення Володимира Остапчука з Оленою Войченко. Пара прожила у шлюбі 12 років. Ініціатором розриву став Володимир. Сама Олена зізналася, що рішення чоловіка стало для неї неочікуваним.

Ексзакохані не оприлюднювали причину розриву воліючи деталі залишити при собі. Однак Олена якось не втрималася і залишила емоційний коментар під черговим постом Володимира, у якому тільки натякнула на причину розлучення. Жінка завуальовано заявила про зради та неабияку самовпевненість чоловіка.

Проте після того, як у пари розпочався шлюборозлучний процес і Остапчук публічно повідомив про це, опублікувавши знімок із суду, Войченко вперше відверто розповіла про причини розставання. У інтерв’ю жінка розповіла про те, що Володимир відчувши себе знаменитістю після "Євробачення-2017" почав їй зраджувати та навіть пішов до іншої. Проте Олена тоді пробачила чоловікові зраду і народила сина Евана. Згодом жінка дізналася про інші неодноразові зради чоловіка після чого попросила його піти.

Така відвертість Олени неабияк шокувала Володимира. Окрім того він заявив, що ніколи б не бажав, аби особисте життя обговорювалося у пресі та пояснив емоційний вчинок Олени жіночою образою і злістю. Також шоумен зі свого боку пояснив, чому розійшовся з Оленою. За його словами, вони часто сварилися з дружиною через його роботу і він не зраджував її.


Джерело статті: “https://tsn.ua/glamur/ne-hayp-terapiya-volodimir-ostapchuk-rozpoviv-chomu-bagato-zhartuye-pro-svoye-rozluchennya-1504503.html”

©1info.net