З архіву ПУ. ​»Царь умер! Да здраствует царевна»: На Росії неочікуваний поворот в операції «наступник», — німецькі ЗМІ

Схоже старий кремлівський параноїк не довіряє більше оточенню. ДАМ, з котрим пограли в «рокировочку» на посаді президента РФ, мабуть справедливо вважається слабким, щоб не піддатися на тиск Заходу, і не віддати відставного до рук міжнародного правосуддя

Імовірна молодша дочка президента Росії Володимира Путіна — Катерина Тихонова, завжди уникала спілкування зі ЗМІ, виступати по телебаченню. Така обставина породила домисли про те, чи не готують жінку на роль нового керівника держави, повідомляють з посиланням на Die Welt.

Об этом сообщает http://smiua.net

Тихонова була показана в репортажі телеканалу «Росія 1», котре, як зазначає видання, «великодушно забезпечене сумнівними держзамовленнями» інституту розвитку «Іннопрактіка», який очолює Катерина.

Їй 32 роки і, як стали говорити зразу після ефіру в соцмережах, через 3 роки цілком могла б стати наступницею Путіна.

«Насправді множаться ознаки того, що в Росії відбудеться зміна політичної еліти, під час якої на вищі державні посади будуть просунуті діти давно вірних Путіну чиновників і технократів», — сказано в статті.

Як аргумент на користь цієї версії автор наводить нещодавній приклад призначення на посаду нового міністра сільського господарства Дмитра Патрушева. Це — рідний син Миколи Патрушева, секретаря Ради безпеки РФ і екс-глави ФСБ.

«Чи означає це, що Кремль планує передати у спадок і головну посаду в Росії? Для цього 66-річний Путін повинен бути готовим поступитися владою і піти у відставку, причому не в стилі рокіровки з Дмитром Медведєвим 2008 року», — сказано в матеріалі.

Раніше повідомлялося, що в ефірі телеканалу «Росія 24» засвітилася старша дочка Путіна Марія Воронцова. Це була перша поява цієї жінки на телебаченні.


Джерело статті: “https://patrioty.org.ua/politic/z-arkhivu-pu-tsar-umer-da-zdrastvuet-tsarevna-na-rosii-neochikuvanyi-povorot-v-operatsii-nastupnyk—nimetski-zmi-307294.html”

©1info.net