Помпео переніс свій візит до України

Помпео переніс свій візит до України
Помпео переніс свій візит до України

Держсекретар США Майк Помпео через заворушення в Іраку вирішив перенести на більш пізній термін турне. Раніше він збирався на початку січня відвідати Україну, Білорусь, Казахстан, Узбекистан і Кіпр

Об этом сообщает http://wheel.cash

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на заяву Держдепу.

Зазначається, що незабаром будуть визначені нові дати для цієї поїздки. Спочатку передбачалося, що вона відбудеться від 3 до 7 січня.

"Держсекретар Помпео змушений перенести візит до України, Білорусії, Казахстану, Узбекистану і на Кіпр в зв’язку з тим, що йому необхідно залишитися у Вашингтоні, щоб відстежувати ситуацію в Іраку і забезпечувати безпеку американців на Близькому Сході", – йдеться в заяві.

Нагадаємо, американські ЗМІ повідомляють, що президент США Дональд Трамп розпочав неофіційні консультації щодо можливої кандидатури на посаду державного секретаря. Активність Трампа журналісти пояснюють невизначеністю чинного керівника Державного департаменту США щодо участі в майбутніх виборах до Сенату. Майк Помпео може балотуватися від штату Канзас і майже гарантовано отримати крісло у верхній палаті Конгресу, оскільки має велику підтримку.

Як повідомлялося, сотні жителів іракського Багдада пішли на штурм посольства США через авіаудар по об’єктах організації "Хезболла" на території країни. Протести призвели до евакуації посла США в Багдаді Метью Туллера.

Відео Державного секретаря США Майка Помпео підозрюють у тиску на українську владу

Україна продовжує залишатися в центрі американського скандалу, через який демократи розпочали процедуру імпічменту Дональда Трампа. Держсекретаря Помпео закликають відсторонитися від усіх пов’язаних з Україною справ, бо стверджують — щодо українського питання у нього конфлікт інтересів. Адже Помпео — чиновник Дональда Трампа, якого підозрюють в тиску на українську владу.

Державного секретаря США Майка Помпео підозрюють у тиску на українську владу
ТСН. Ранок
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Джерело статті: “https://tsn.ua/svit/pompeo-perenis-sviy-vizit-do-ukrayini-1468242.html”

©1info.net