«Л/ДНР» у новому році жорстко обстріляли ЗСУ: в України втрати

ООС на Донбасі

За минулу добу збройні формування Російської Федерації 2 рази порушили режим припинення вогню. В результаті обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення.

Об этом сообщает http://dengimira.org

Про це на вечірньому брифінгу повідомив пресцентр ОС 1 січня 2020 року. Так, на ділянці розведення №1 ситуація залишається стабільною. Вдень 1 січня режим тиші дотримується. Та ж ситуація на ділянках розведення №2 та №3.

При цьому, 31 грудня збройні формування Російської Федерації 5 разів порушили режим припинення вогню. Уточнюється, що противник обстріляв позиції ЗСУ з озброєння БТР, а також із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

ООС на Донбасі

ООС на Донбасі

Актуальная правда

Новини
Терористи накрили мінометним вогнем сили ООС на Донбасі

"Факти ворожого вогню було зафіксовано неподалік населених пунктів Зайцеве, Авдіївка, Новолуганське та Кримське. Внаслідок ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об’єднаних не було", – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв OBOZREVATEL, за період з 20 до 26 грудня в районі проведення Операції Об’єднаних сил на Донбасі окупаційними військами було здійснено 69 обстрілів позицій ЗСУ. Одному з поранених бійців лазерною зброєю ворога пошкоджено сітківку ока.

Тисни! Підписуйся! Читай тільки найкраще!



Джерело статті: “https://www.obozrevatel.com/ukr/crime/ldnr-u-novomu-rotsi-zhorstko-obstrilyali-zsu-v-ukraini-vtrati.htm”

©1info.net