Іванка Трамп зустріла Новий рік в червоній атласній сукні (фото)

Знаменита американська модниця та політик Іванка Трамп відзначила Новий рік з родичами і друзями. На святкову вечірку вона завітала у розкішній червоній сукні з масивними рукавами.

Об этом сообщает http://kompromat1.top

Дональд і Меланія Трамп започаткували своєрідну традицію: на Новий рік вони покидають Білий дім, щоб весело провести вікенд у заміському гольф-клубі Флориди Мар-а-Лаго. На святкову вечірку глава держави і перша леді запрошують найближчих друзів, американських політиків та бізнесменів, і, звісно ж, родичів. Тому Іванка Трамп не пропустила свята.

На захід вона прийшла у розкішній червоній сукні з атласу. Вбрання виглядало по-особливому святково завдяки дорогій тканині та незвичному крою. Рукави сукні нагадували кейп, з-під якого виднілись тендітні руки Іванки Трамп. Образ політик доповнила туфлями-човниками, елегантною зачіскою і макіяжем.

Супроводжували Іванку Трамп її чоловік Джаред Кушнер і троє дітей Арабелла, Джозеф і Теодор, що видно на ролику, який потрапив до мережі.


А от господиня курортного комплексу Меланія Трамп на Новий рік обрала розкішну блискучу сукню від Givenchy. Ефектне вбрання першої леді підкорило всіх гостей елегантністю, а сама знаменита американка була у центрі уваги упродовж всієї вечірки.

джерело


Джерело статті: “http://povin.com.ua/264931-02-01.html”

©1info.net