Угруповання шахраїв на Полтавщині ошукало громадян більше ніж на мільйон гривень

Служба безпеки України блокувала у Полтавській області схему масштабного обкрадання людей через мережу Інтернет.

Об этом сообщает http://kompr2.top

Організоване злочинне угруповання до складу якого входило 12 мешканців регіону налагодило протиправний механізм одержання грошей від громадян.

На изображении может находиться: 25 человек

Зловмисники розміщували на сайтах оголошень недостовірну інформацію про начебто продаж автомобілів, сільськогосподарської та побутової техніки, мобільних телефонів. Покупці вказаної продукції перераховували гроші на один з банківських рахунків підставних осіб як передоплату. Проте товари замовники не отримували.

На изображении может находиться: стол

Протиправна діяльність шахраїв завдала збитків громадянам на загальну суму понад 1 мільйон гривень.

Під час 25 обшуків у помешканнях та автомобілях організаторів угруповання правоохоронці виявили банківські картки, комп’ютерну техніку, зброю та інші речові докази незаконних дій. Наразі вирішується питання щодо здійснення повідомлення про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

СБУ просить всіх потерпілих звертатися за номерами телефонів: 0532-51-18-38, 068-858-13-03 або особисто за адресою: м. Полтава, вул. Соборності, 39.
Викриття зловмисників проводилось спільно зі слідчим поліції під процесуальним керівництвом прокуратури Полтавської області.

Управління СБУ в Полтавській області


Джерело статті: “http://cripo.com.ua/news/crime/ugrupovannya-shahrayiv-na-poltavshhini-oshukalo-gromadyan-bilshe-nizh-na-miljon-griven/”

©1info.net