«Мілан» офіційно представив Ібрагімовича, швед обрав ігровий номер

"Мілан" офіційно представив Ібрагімовича, швед обрав ігровий номер
"Мілан" офіційно представив Ібрагімовича, швед обрав ігровий номер

"Мілан" провів презентацію зіркового новачка клубу Златана Ібрагімовича.

Об этом сообщает http://mislinemisli.top

"Россонері" підтвердили, що 38-річний нападник підписав договір до кінця поточного сезону з опцією подовження ще на рік. За пів року у складі "россонері" швед заробить 3 мільйони євро.

Златан Ібрагімович

На "Сан-Сіро" Златан буде виступати під 21-м номером.

Златан Ібрагімович

"Я показав доступні номери своїм дітям, і вони вважали за краще 21-й, тому я вибрав цей номер. Я все такий же, як в дитинстві. Все такий же голодний, рішучий і впевнений у собі. Моя мета — допомогти команді поліпшити ситуацію", — передає слова форварда Football-Italia.

IZ Friday, I’m in love @Ibra_official #IZBACK #SempreMilan pic.twitter.com/YCCit6jq1E

— AC Milan (@acmilan) 3 січня 2020 р.

До повернення в Італію Ібрагімович виступав за "Лос-Анджелес Гелаксі" в чемпіонаті МЛС, забивши 53 голи в 58 матчах за каліфорнійський клуб.

  • Златан виступав за "Мілан" у 2010-2012 роках, забивши 56 голів у всіх турнірах. Із "россонері" Ібрагімович виграв чемпіонат та Суперкубок Італії.
  • Після 17 турів підопічні Стефано Піолі посідають 11-ту сходинку в Серії А. Дебютувати за "россонері" швед може 6 січня у домашньому поєдинку проти "Сампдорії".

Нагадаємо, Ібрагімович зробив гучну заяву після повернення в "Мілан".


Джерело статті: “https://tsn.ua/prosport/milan-oficiyno-predstaviv-ibragimovicha-shved-obrav-igroviy-nomer-1468863.html”

©1info.net