Дві людини загинули у ДТП на Вінниччині: мотоблок переїхав жінку, перекинувся саморобний транспортний засіб

У Могилів-Подільському районі салися автопригоди, в яких загинули дві людини. Поліцією відкриті кримінальні провадження.

Об этом сообщает http://mvzmv.com


Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Вінницькій області.


1 січня близько 8 години ранку у селі Пилипи водій мотоблоку допустив наїзд на жінку, якалежала на проїзній частині дороги. Від отриманих травм 46-річна місцева жителька загинула на місці пригоди.





Ще одна автопригода сталась близько 15.00 години 2 січня. 34-річний житель с. Слобода — Шлишковецька, рухаючись на саморобному транспортному засобі,не впорався з керуванням та перекинувся. Отримані чоловіком тілесні ушкодженнявиявились несумісними з життям.


Транспортні засоби поміщені на арештмайданчик. Поліція з’ясовує причини та обставини аварій.


За цими фактами розпочаті кримінальні провадження за ч. 2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покараннядо 8 років позбавлення волі.



Раніше ми писали, що у Вінниці на перехресті зіткнулися автомобілі – постраждали двоє людей.


Підписуйтесь на Винница.info в Telegram

Джерело статті: “http://www.vinnitsa.info/news/dvi-lyudyny-zahynuly-u-dtp-na-vinnychchyni-motoblok-pereyikhav-zhinku-perekynuvsya-samorobnyy-transportnyy-zasib.html”

©1info.net