Ломаченко записав звернення через коронавiрус

Український чемпіон світу в легкій вазі за версіями WBA, WBO і WBC Василь Ломаченко (14-1, 10 КО) записав звернення у зв’язку з пандемією коронавiрусу.

Об этом сообщает Футляр от виолончели

"Будь ласка, будьте обережні і уважно слухайте рекомендації влади. Закликаю всіх спортсменів не здаватися і не зупинятися. Проводьте ваші тренування в максимально безпечнiй манері. Продовжуйте бути сильним для себе і близьких. Бажаю всім вам безпеки і здоров’я", — написав Лома у себе в Instagram.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Training Never stops! #Loma I wish you all safety and health. Please be cautious and listen carefully to the authorities recommendations . For all athletes, do not give up. Get your workouts in however possible, keep being strong for yourself and loved ones.

Публікація від LOMA (@lomachenkovasiliy)

Раніше Ломаченко заявив, в ситуації, що склалася з пандемією коронавiрусу дуже важливо не піддаватися паніці.

Як повідомляв OBOZREVATEL, бій Василь Ломаченко — Теофімо Лопес не відбудеться в заплановану дату. Поєдинок повинен був відбутися 30 травня 2020 року. Букмекери вже назвали фаворита зустрічі.

Нагадаємо, що раніше кум Ломаченко Олександр Усик закликав українців відвідувати храми і причащатися з однієї чаші, незважаючи на ризик захворіти на коронавірус, а також для боротьби з коронавірусом порадив "купатися в басейні з хлоркою" і "пити воду з-під крана".

Кілька днів тому Усик викликав справжній скандал в мережі своїм порадами про те, як уберегтися від коронавiрусу.

Дізнавайся результати матчів Ліги чемпіонів у нас в Telegram!



Джерело статті: “https://www.obozrevatel.com/ukr/sport/box/lomachenko-zapisav-zvernennya-cherez-koronavirus.htm”

©1info.net