Принцип дії та характеристики дезінфікуючої рамки.

Дезінфікуючу рамку, яка є надійним помічником в боротьбі з інфекцією та вірусами, розробили і виготовили на Дзензелівському котлобудівельному заводі. Датчик руху спрацьовує, як тільки людина наближається до такої рамки, далі форсунки розбризкують дезінфікуючу рідину у вигляді крапельок туману, що економить дезінфікуючий розчин та не залишає одяг людини мокрим. Ми виготовляємо дезінфікуючі рамки на замовлення медиків та інших установ, які турбуються про безпеку і здоровя свого колективу. На сьогодні рамка дезінфекційна РД-5.0 встановлена і надійно захищає людей від COVID-19 та інших вірусних інфекції в багатьох установах різних областей України.

Принцип дії та характеристики дезінфікуючої рамки.

Автоматичний дезінфектор — простий у використанні прилад для автоматичного процесу дезинфекції, який встановлюють при вході у магазини, аптеки, інші будівлі, які відвідують люди.

Як працює прилад дезінфекції РД-5.0:

  1. Як тільки людина наближається до рамки, спрацьовує датчик руху, подається електричний струм на насос, в якому вбудований клапан.

  2. При включенні насоса відкривається клапан, який подає дезінфікуючий розчин на туманно-утворюючі форсунки, що обприскують людину.

  3. Наш апарат для дезінфекції розбризкує дезінфікуючий розчин під тиском 3-5 атмосфер через 5 форсунок, розташованих на рамці.

 

Технічні характеристики дезінфекційної рамки:

  1. Висота 2,10 м.

  2. Ширина 1,0 м.

Підставка з ножками (4шт), розмір по крайніх точках 1,0 х 0,8 м.

  1. Ємність бака для розчину 50 л.

  2. Час розпилення можна програмувати.

  3. Розчин для дезінфекції використовується згідно рекомендацій МОЗ, СЕС та інших компетентних організацій.



Дзензелівський котлобудівельний завод виготовляє лише рамку дезинфекційну РД-5.0 (обприскувач) та в інструкції зазначає, який розчин заборонено використовувати, щоб не вивести з ладу обладнання.

 

Виписка з інструкції: «2.2. Дезинфікуючі розчини для рамки.

В якості дезинфікуючих розчинів використовуються рідкі сертифіковані розчини, дозволені для проведення дезинфекції одягу людей.

2.3. Категорично заборонено використовувати водяні розчини хлорного вапна та інших твердих та сипучих речовин. Наслідком порушення цієї вимоги буде засмічення вхідного фільтра та форсунок, вихід рамки з ладу і необхідність ремонту з заміною вказаних деталей.»

 

Дізнатися більше про особливості застосування, покупку та встановлення дезінфікуючої рамки Ви можете, зателефонувавши:

+38 097 439 44 49.

 

Переглянути принцип роботи дезінфекційної рамки РД 5.0 можна на нашому Youtube каналі за посиланням:

https://www.youtube.com/watch?v=-xUEdrJNF1M&feature=youtu.be    

 

Купити та дізнатися більше про дезинфікційну рамку можна на нашому сайті https://zavod-buran.com.ua/dezinficiruucshaya-ramka-protiv-koronavirusa

©1info.net