Ми все ближче до такого рішення: Кличко налякав киян відновленням транспортного карантину

У Києві знову можуть ввести жорсткі карантинні обмеження через поширення коронавірусу.

Об этом сообщает FIB


Про це на брифінгу заявив мер міста Віталій Кличко.


За його словами, вірус не відступає. Тому, в разі подальшого зростання кількості хворих й зменшення вільних місць в лікарнях, влада буде змушена повернутися до суворих обмежень.


Посилені карантинні заходи торкнутися і роботи громадського транспорту. Кличко підкреслив, що влада все ближче до такого рішення.


"Ви самі бачите, скільки у нас нових випадків на добу. Але обмеження були ослаблені, оскільки ми розуміємо, що бізнес повинен працювати, що людям треба заробляти, що потрібно піднімати економіку. Але, на жаль, багато жителів столиці почали нехтувати елементарними правилами безпеки. Люди не надягають маски в громадському транспорті і в громадських місцях, де найвищий ризик заразитися, і не витримують дистанцію, збираються великими компаніями", — зазначив мер.



Як повідомляв "Апостроф", станом на ранок п’ятниці, 26 червня в Україні зафіксовано 41 117 тих, що заразилися коронавірусом, за добу додалося 1109 нових випадків.


Джерело статті: “https://apostrophe.ua/ua/news/society/kiev/2020-06-26/my-vse-blizhe-k-takomu-resheniyu-klichko-napugal-kievlyan-vozobnovleniem-transportnogo-karantina/201553”

©1info.net