Зеленський розповів про діалог з Путіним та його наслідки

Президент Володимир Зеленський після переговорів з російським колегою Володимиром Путіним переконаний, що в Кремлі розуміють, Україна – незалежна держава.

Об этом сообщает http://mastersoc.com

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, таку заяву Зеленський зробив в інтерв’ю виданню The Times of Israel.



Loading…

Український президент підкреслив, що з Путіним вже почався діалог. Зокрема був створений формат, який привів до “деяких чутливих рішень”.

“Ми повернули наших полонених, наші кораблі. Після трьох років без зустрічей нам вдалося домовитися про “нормандський формат”. Після цього відбувся другий обмін полоненими – найбільший подібний обмін”, – пояснив Зеленський.

Одночасно з цим йому нагадали, що одного разу Путін заявляв, Україна – не країна. Коментуючи це, Зеленський зазначив, що не знає, про що зараз думає російський президент:

“Він не сказав мені. Я думаю, він розуміє моє ставлення: Україна – незалежна країна. Ми велика країна, найбільша в Європі. Я думаю, що він розуміє. Що він думає про це? Це в його голові”.

При цьому він додав, що, якщо б він не прагнув до миру на сході, то ніколи б не мав наміру стати президентом: “Я хотів би, щоб це було набагато швидше. Є дуже складні питання. Я бачу прогрес, оскільки кількість вогню значно скорочується, але вони все ще присутні”, – зауважив Зеленський.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський напередодні провів зустріч з прем’єр-міністром Олексієм Гончаруком, який подав у відставку. Президент натякнув на своє гарне ставлення до Гончарука та його «молодого уряду».

Додайте «Народну Правду» в свої обрані джерела ⟶ Google News підписатися

Джерело статті: “https://narodna-pravda.ua/2020/01/20/zelenskyj-rozpoviv-pro-dialog-z-putinym-ta-jogo-naslidky/”

©1info.net