Гончарук анонсував пакет законів щодо спрощення податків

Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що уряд готує до весни пакет законопроектів, які сприятимуть спрощенню податкового законодавства.

Об этом сообщает http://rospres.top

Про це він повідомив під час Українського сніданку в швейцарському Давосі.

Він зазначив, що валютну лібералізацію в країні необхідно продовжувати, а також зробити простіше процедуру працевлаштування.

«Ми готуємо до весни серйозні зміни в податкове законодавство в бік зменшення і спрощення, але зараз говорити про це рано, про це ми розповімо пізніше. Валютну лібералізацію треба продовжувати, тому що такі кордони для капіталу — це погано. Також потрібно спростити умови працевлаштування», — сказав Гончарук.

Прем’єр пожартував, що в Україні легше розлучитися, ніж відсторонити людину від посади, і розповів про необхідність створення системи певних домовленостей між людьми.

«В Україні необхідно побудувати таку систему, де люди зможуть самі домовлятися між собою, без примусу держави. І ми до цього поступово йдемо, також зберігаючи курс на євроінтеграцію, щоб синхронізувати наші правила з європейськими колегами», — резюмував він.



Джерело статті: “http://povin.com.ua/270176-24-01.html”

©1info.net