НБА потрапила в неприємну ситуацію після загибелі Кобі Браянта

У Лос-Анджелесі шанують пам’ять Кобі Брайанта

Вболівальники розкритикували керівництво НБА за відмову скасувати матчі 26 січня, після того як стало відомо, що в авіакатастрофі розбився знаменитий баскетболіст Кобі Браянт.

Об этом сообщает http://cardex.city

Сайт "Чемпіонат" привів, зокрема, кілька обурених коментарів користувачів.

У Лос-Анджелесі шанують пам’ять Кобі Брайанта

У Лос-Анджелесі шанують пам’ять Кобі Брайанта

"НБА зобов’язана була скасувати сьогодні всі матчі. На яку гру можна було очікувати від баскетболістів, які знали, що трагічно загинув їхній друг, напарник і наставник, легенда? Вони в буквальному сенсі в сльозах сиділи на лавці, плакали. Заради чого це? Вони не повинні були грати. Це неправильно", – написав уболівальник під ніком jay.

Новини
У загибелі Кобі Браянта знайшли містичні збіги

"Не можу пройти повз те, що ігри НБА відбулися як зазвичай, тому що, мовляв, "цього хотів би Кобі". Я не куплюся на це. Він був великим спортсменом. Так, ймовірно, він хотів би, щоб всі грали. Але такі речі спустошують. Гравці не були готові. Тому матчі треба було скасувати", – додав користувач John Brown SZN.

НБА потрапила в неприємну ситуацію після загибелі Кобі Браянта

Як повідомляв OBOZREVATEL:

  • Кобі Браянт і його 13-річна дочка Джіанна загинули в результаті аварії вертольота Сікорський S-76 "Спірит" разом з 7 іншими людьми в неділю поблизу Лос-Анджелеса.


  • Відомо, що вертоліт, під час аварії якого загинув баскетболіст Кобі Браянт, близько 15 хвилин кружляв перед падінням.


  • У мережі з’явилося відео, на якому нібито зображено падіння вертольота легендарного американського баскетболіста.


  • З’явилися перші відео і фото після авіакатастрофи вертольота в Калабасасі (округ Лос-Анджелеса, Каліфорнія, США), в якій розбився Кобі Браянт.


  • Стали відомі перші подробиці розслідування смерті легендарного баскетболіста після появи інформації про переговори між пілотом і авіадиспетчерами.


Дізнайся першим, коли Суркіс продасть «Динамо» у нас в Telegram!

Читайте всі новини по темі "НБА" на сайті "OBOZREVATEL".



Джерело статті: “https://www.obozrevatel.com/ukr/sport/basketball/nba-potrapila-v-nepriemnu-situatsiyu-pislya-zagibeli-kobi-brayanta.htm”

©1info.net