«Подивіться в очі дітям, батька яких ви вбили!» Крюкова вступила в суперечку зі Стерненком

"Подивіться в очі дітям, батька яких ви вбили!" Крюкова вступила в суперечку зі Стерненком

У залі Шевченківського районного суду, де 30 січня відбулося засідання у справі про начебто побиття журналіста "Страны" Владислава Бовтрука, Сергій Стерненко вступив у суперечку з журналісткою того ж видання Світланою Крюковою.

Об этом сообщает http://rentmarketers.org

Вона порадила Стерненку поїхати в Одесу й зазирнути в очі дітям людини, яку, на переконання Крюкової, він убив, повідомляє "Страна" (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця).

Сам Стерненко не говорив, що він людину не вбивав, а лише ставив питання: "Що ці люди Ісайкул і Кузнецов (у справі про вбивство Кузнєцова і нападу на Ісайкула Стерненко готують підозру — ред.) робили біля мого будинку?"

"Подивіться в очі дітям, батька яких ви вбили!" Крюкова вступила в суперечку зі Стерненком

"Іноді вбивця повертається на місце злочину для того, щоб ще раз відчути цю емоцію. Тобто ви хочете, щоб я розповіла вам як ви вбивали людину?

Добре, тоді я хочу розповісти про ту людину, яку вбив Стерненко. Ми їздили в Одесу на інтерв’ю з багатодітною матір’ю, у якої залишилися на руках діти від батька, якого вбили. Ви після цього робите з цього шоу? Рекомендую поїхати в Одесу і подивитися в очі дітям, батька яких ви вбили!", – сказала Крюкова.

Відзначимо, що під час словесної перепалки Крюкової і Стерненко, в розмову втручався адвокат Олексія Цибалюка Масі Наєм. Цимбалюка звинувачують в нападі на журналіста "Страны" під будівлею Нацради з телерадіомовлення.

Як повідомляв OBOZREVATEL:

  • Пізно ввечері 24 травня 2018 року в Одесі з ножем напали на колишнього лідера місцевого осередку "Правого сектора" Сергія Стерненко.


  • Хлопець завдав одному з нападників удар ножем в живіт, після чого той помер на місці НП. Як заявляє Стерненко, він діяв нібито в рамках самооборони.


  • Пізніше з’ясувалося, що затриманий поліцією учасник нападу на екслідера одеського "Правого сектора" проходить у справі як свідок.


  • Стерненко взяли під охорону співробітники поліції особливого призначення.


  • У травні 2019 року в поліції заявили, що ряд речових доказів у справах про замах на активістів в Одеській області, зокрема на Стерненко, зникли.


Ти ще не підписаний на наш Telegram? Швиденько тисни!



Джерело статті: “https://www.obozrevatel.com/ukr/society/podivitsya-v-ochi-dityam-batka-yakih-vi-vbili-kryukova-vstupila-v-perepalku-zi-sternenko.htm”

©1info.net