Нардеп від Голосу: Політична верхівка змінилася, але при владі залишилося 95% гнилі

goloszmin.org

Об этом сообщает http://topwebbusinesses.net

Нардеп з фракції Голос Юлія Клименко

goloszmin.org


Народний депутат з фракції Голос Юлія Клименко в інтерв’ю Радіо НВ заявила, що після зміни «верхівки» країни у владі залишилося «95% гнилі».

«Це прекрасно, що ми поміняли верхівку і змінюємо її далі (навіть якщо інколи невдало); але питання в тому, що глибина цього процесу становить 5%. 95% всієї тієї гнилі, яка є, вона там і залишилася. І це абсолютно очевидно, коли починаєте дивитися на місцеві органи влади, на державні підприємства, на все», — поділилася думкою нардеп.

Читайте також:
Борислав Береза
Три варіанти для Зеленського
29 січня, 21:45

Клименко заявила, що «новій владі не вдалося побудувати інституційну спроможність», через що, за її словами, на різних управлінських рівнях виникають проблеми. Також депутатка піддала критиці зовнішню політику, що проводиться новим МЗС.

«Зовнішня політика настільки слабко артикульована, що більшість людей за кордоном запитує: «А що ви взагалі робите? Чого ви хочете досягнути, які ваші плани?» — сказала вона.

Раніше в інтерв’ю журналу НВ глава парламентської фракції партії Голос Сергій Рахманін заявив, що більшість в Раді дев’ятого скликання залежить від думки президента Володимира Зеленського, який, в свою чергу, не знає, чого хоче.


Джерело статті: “https://nv.ua/ukr/ukraine/politics/golos-interv-yu-deputata-yuliji-klimenko-novini-ukrajini-50067507.html”

©1info.net