Разумков покликав до Ради урядовців, щоб поговорити про випуск облігацій Нацбанком

Разумков покликав до Ради урядовців, щоб поговорити про випуск облігацій Нацбанком
Разумков покликав до Ради урядовців, щоб поговорити про випуск облігацій Нацбанком

У понеділок, 3 лютого, о 21:00 у кабінеті голови Верховної Ради Дмитра Разумкова відбудеться нарада за участю голів депутатських фракцій та прем’єр-міністра України Олексія Гончарука.

Об этом сообщает http://webmarketlist.com

Про це під час засідання погоджувальної ради заявив голова парламенту Дмитро Разумков.

"На 21:00 я чекаю, сьогодні проводимо зустріч, яка була ініційована головами фракцій", — сказав він.

За словами Разумкова, також на зустрічі мають бути присутніми прем’єр-міністр України Олексій Гончарук, міністерка фінансів Оксана Маркарова, міністр енергетики та захисту довкілля Олексій Оржель та віцепрем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Дмитро Кулеба.

Зазначимо, перед цим голова фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко запропонувала провести таку зустріч, а також скликати засідання Ради національної безпеки та оборони через те, що "країну продовжують тягнути в боргову яму".

"Облігації внутрішньої державної позики майже утричі збільшилися за обсягом… Так само залишається ”фінансова піраміда” в Національному банку, депозитні сертифікати, яка просто розгортається, висмоктуючи з економіки всі гроші. На поточній сесії Верховна Рада має розглядати законопроєкти, які полегшують передання українських ресурсів сьогодні іноземним глобальним гравцям. І тому я просила б, щоб ми зараз подумали і негайно скликали керівників фракцій разом з керівництвом парламенту, з урядом — нам треба порушувати це питання. Якщо ще рік у вас пропрацює ”турборежим”, українці залишаться без будь-яких ресурсів”, — сказала вона.

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський провів "комунальну" нараду. Під час зустрічі з урядовцями та посадовцями порушувалися питання зниження тарифів на опалення, розділення тарифу за газ на два платіжки, програми термомодернізації.


Джерело статті: “https://tsn.ua/politika/razumkov-sklikav-goliv-frakciy-na-naradu-za-uchastyu-goncharuka-ta-nizki-ministriv-1485315.html”

©1info.net