Фарбування волосся омбре: Переваги та суть технології

Серед явищ останніх років, які почали стрімко набирати популярності в індустрії моди, особливе місце займає омбре. Це — один з типів фарбування волосся, який став справжнім трендом, використовуваним багатьма модницями.

Головною перевагою стилю є те, що волосся після фарбування стає по-справжньому природним і натуральним, а подібні тенденції зараз в тренді.

Об этом сообщает http://infowebhub.net

Виникла така технологія, як омбре, внаслідок експериментів майстрів, які намагаються відтворити ефект волосся, які ніби вигоріли на сонці. Таким чином, на кінцях змінювали природний колір. Омбр припало до смаку багатьом кінозіркам з Голівуду і саме вони і поширили моду на такий тип фарбування по всьому світу.

Суть технології

Вже назва технології вказує на її суть. По-французьки воно означає «тінь», або ж «затемнення». За допомогою майстра-колориста колір волосся витягають по всій довжині, роблячи ефект, схожий на тінь. У такій ситуації не чіпають коріння і прикореневу частину, а кінчиків надають відтінок більш світлого типу. Такий стильний градієнт, який виходить після фарбування, може бути, як з розмитою кордоном переходу, так і повністю чітким.

Іноді омбре порівнюють з ефектом відросло волосся, але ніхто і ніколи за це не докоряє володарку. Канони краси за останні роки істотно змінилися, і тепер уже ніхто не вважає волосся, яке відросло, поганим тоном.



Джерело статті: “http://www.mukachevo.net/ua/news/view/860557”

©1info.net