Не в дорогому готелі, а в офісі партії. Корнієнко анонсував навчальні тренінги для нардепів від Слуги народу

Слуга народу / Facebook

Об этом сообщает http://pointcoinstar.com

«Слуг народу» будуть знову навчати політиці

Слуга народу / Facebook


Нардепи від Слуги народу будуть проходити навчальні тренінги в навчальному центрі в офісі політичної сили.

Про це розповів глава партії і перший заступник глави фракції у Верховній Раді Олександр Корнієнко, пише Укрінформ.

"Ми зрозуміли, що зараз, так як наша партія отримує державне фінансування, ми не можемо вже собі дозволити вивозити депутатів в такі дорогі готелі п’ятизіркові. Це за державний рахунок недоцільно. Ми перейдемо на формат постійно діючого навчального центру", — розповів він.

За словами Корнієнка, навчання розпочнеться в березні-квітні і буде проходити в офісі партії в КВЦ Парковий.

«Цієї весни будуть постійно якісь тренінги, вони стосуватимуться і того, як комунікувати депутатам на ефірах, і не в ефірах, і робота з громадянами, і законотворча робота, теж є питання з цього приводу. І, звичайно, якісь такі світоглядні речі знову ж, які в нашій програмі навчання в Трускавці були", — резюмував Корнієнко.

Читайте також:

Школа Зе депутата. Як проходять курси «слуг народу» в найдорожчому готелі Трускавця — репортаж НВ

Нагадаємо, в кінці липня 2019 року партія Слуга народу провела однотижневу «школу депутата» для своїх представників, обраних до Верховної Ради, за основу якої було взято Гарвардський курс викладання для дорослих.

Для проведення інтенсиву був обраний найдорожчий готель Трускавця Rixos Prykarpattya. Згідно з нещодавно опублікованим звітом партії Слуга народу, курси обійшлися їй у 11,2 мільйона гривень.


Джерело статті: “https://nv.ua/ukr/ukraine/politics/koli-i-de-navchatimutsya-nardepi-vid-slugi-narodu-novini-ukrajini-50068175.html”

©1info.net