Генерала Педоса призначили радником голови Нацполіції


Колишнього начальника Головного управління поліції у Вінницькій області Юрія Педоса призначили радником голови Нацполіції. Як передає Vlasno.info із посиланням на «Укрінформ», відсторонений після подій у Броварах поліцейський високопосадовець, відповідатиме за ведення інституту дізнання на території Західно-центрального округу.

Об этом сообщает Редакция

«Генерал Педос призначений радником голови Національної поліції і буде відповідати за ведення інституту дізнання на території Західно-центрального округу», — сказав журналістам голова Національної поліції України Ігор Клименко

За його словами, стосовно решти працівників апарату ГУ НП у Вінницькій області, які у п’ятницю, 29 травня, були відсторонені і звільненні після подій у Броварах, «службове розслідування продовжується, роль кожного буде оцінена, і ми цю інформацію теж доведемо».

Нагадаємо, 29 травня у Броварах сталася перестрілка двох угрупувань, які "ділили" приміські перевезення. Серед учасників розбірок було щонайменше 14 мешканців Вінницької області. У той же день «через грубі недоліки та прорахунки, допущені у службовій діяльності» було відсторонено від посади начальника поліції Вінницької області Юрія Педоса та двох його заступників.

У понеділок, 1 червня, у Вінниці представили нового керівника обласної Нацполіції – Івана Іщенка. Раніше він обіймав посаду заступника начальника ГУНП в Одеській області.

Зранку ГУ Національної поліції у Вінницькій області пікетували активісти, волонтери та представники ветеранських організацій області. Протестувальники підозрюють Іщенка в участі у подіях 2 травня 2014 року в Одесі на боці проросійських сил.


Джерело статті: “http://vlasno.info/politika/vlada/mistseva/item/36940-henerala-pedosa-pryznachyly-radnyko”

©1info.net