У благодійній акції Підтримай лікаря в Чернівцях взяли участь понад 750 посадовців та освітян


Ініціативу міського голови Олексія Каспрука щодо перерахування одноденного заробітку для надання допомоги медикам у ході Всеукраїнської кампанії «Підтримую лікарів» підтримали 479 працівників виконавчих органів та інших структурних підрозділів міської ради. До добровільної акції також долучились понад 270 освітян.

Об этом сообщает РуссианГейт

На допомогу медикам, які працюють з ризиком для життя та здоров’я в умовах епідемії, на рахунок міського благодійного фонду «Милосердя» посадовці та службовці міської ради перерахували 290,3 тисяч гривень свого одноденного заробітку, освітяни міста – 63,5 тисяч гривень.

Загалом у ході цієї акції надійшло майже 354 тисячі гривень благодійних внесків.

Усі пожерти зроблено добровільно відповідно до особисто поданих заяв. Порядок розподілу коштів, які надійшли на допомогу медикам, визначатиме Оргкомітет з благодійного збору коштів «Чернівці. Стоп COVID-19» спільно з правлінням міського благодійного фонду «Милосердя».

Окрім того, працівники міської ради підтримали звернення міського голови Олексія Каспрука щодо оптимізації видатків на оплату праці в умовах карантину з метою спрямування коштів з міського бюджету на заходи боротьби з COVID-19.

З цією метою з квітня місяця всім працівникам виконавчих органів міської ради в залежності від займаної посади зменшено розмір премії на 15-30 відсотків. Про це йдеться на офіційному сайті Черніаецької міської ради.


Джерело статті: “https://pogliad.ua/news/chernivtsi/u-blagodiyniy-akciyi-pidtrimay-likarya-v-chernivcyah-vzyali-uchast-ponad-750-posadovciv-ta-osvityan-390039”

©1info.net