«Дуже резонасна інформація»: Лерос заявив, що передав на Єрмака і Тищенка компромат у НАБУ

Народний депутат від "Слуга народу" Гео Лерос передав до Національного антикорупційного бюро відомості про ніби-то корупційну діяльність керівника Офісу президента Андрія Єрмака, його кума нардепа Миколи Тищенка та колишнього депутата Київради Дениса Комарницького.

Об этом сообщает Слон РУ

У Facebook Лерос заявив, що НАБУ отримало "дуже резонансну інформацію, яка розкриє всім очі і покаже потворні лаштунками політики, коли влада, опозиція і просто бандити зливаються в одне ціле для організації корупційних оборудок в столиці".

"Головний герой і організатор схем — Денис Комарницький, його дах народний депутат Микола Тищенко та його кум Єрмак, якому він носить коробки на Банкову з авто Комарницького, її виконавці — депутати, чиновники, родичі і куми", — заявив "слуга".

Нардеп розповів, що передав "десятки гігабайт і тисячі документів". Оборудка, до якої за словами Лероса причетний Тищенко і Єрмак, стосується будівництва Подільсько-Воскресенського мосту.

У 2016 році компанія "ЕКО-БУД-ТРЕЙД", у якій кінцевими бенефіціарами є Комарницький, Сергій Кучер і колишній нардеп Микитась, через підставну особу виграла тендер на будівництво частини мосту. До управління підприємством мають відношення сестра Тищенка Юлія і її чоловік Герман Блінов. Комарницький був керівником виборчого штабу Тищенка в 2019 році, нагадує нардеп.

За словами Лероса, "ЕКО-БУД-ТРЕЙД" є прокладкою — не має своїх будівельних потужностей і співробітників, залучає на всі роботи субпідрядні організації з обов’язковим "відкатом". З червня минулого року по квітень 2020-го підприємство отримало з міського бюджету 1 млрд 167 млн₴

"Слуга" заявив, що після приходу Єрмака до влади, всі справи щодо Комарницького зам’яли, а він став повноправним "смотрящим" у столиці. Лерос перерахував список фірм, через які працює "смотрящий". Зараз Комарницький курує будівельну галузь, землю, архітектуру, медицину, енергетичні підприємства міста.



Джерело статті: “https://patrioty.org.ua/politic/duzhe-rezonasna-informatsiia-leros-zaiavyv-shcho-peredav-na-iermaka-i-tyshchenka-kompromat-u-nabu-330590.html”

©1info.net