Кейт Міддлтон і принц Вільям розповіли про свою секретну волонтерську роботу (відео)

Принц Вільям таємно працював у службі довіри / instagram.com/kensingtonroyal/
У Великобританії закінчується Тиждень волонтерів. Герцог і герцогиня Кембриджські поспілкувалися з деякими волонтерами з різних куточків країни і висловили їм свою вдячність за роботу.

Принц Вільям таємно працював у службі довіри / instagram.com/kensingtonroyal/

Кілька днів тому герцогиня Кетрін і принц Вільям зателефонували волонтерам з двох організацій: Conscious Youth, яка розташовується в Кірклісі, Уест-Йоркшир і Machynlleth Community Corona Response, яка перебуває в Поуісе в Уельсі.

Об этом сообщает FLB

Перша організація спрямована на підвищення емоційної стійкості молодих людей. Кейт і Вільям під час бесіди запитували про те, як волонтери адаптувались до роботи в умовах пандемії коронавірусу, пише ТСН.

Друга волонтерська організація допомагає виробляти захисні екрани і маски для обличчя. У бесіді Кетрін висловила слова підтримки і подяки всім, хто допомагає іншим людям у цей непростий час. А принц Вільям розповів, що і сам анонімно консультував людей під час самоізоляції. Він був волонтером сервісу Shout, який пропонує підтримку для людей, що знаходяться в кризовій ситуації.

Королівська сім’я вклала в службу три мільйони фунтів стерлінгів. З минулого року Shout провела понад 300 тисяч телефонних розмов. 65 відсотків людей, що звернулися за допомогою, молодші 25 років.

Герцогиня Кембриджська під час цих двох записів була одягнена в білий кардиган з неглибоким V-подібним декольте від Sandro Paris і сережки від Catherine Zoraida. У другому ролику Кейт з’явилася в білій сорочці від M. I. H. Jeans і сережках від Accessorize.

Переглянути цей допис в Instagram

To all the incredible volunteers across the UK this #VolunteersWeek: Thank you. @giveusashoutinsta @consciousyouthuk @volunteersweek_2020 The Duke and Duchess of Cambridge marked Volunteers’ Week by speaking to volunteers across the UK to thank them for the amazing support that they provide to their communities. The Duke has been volunteering for #Shout85258, the UK’s first 24/7 crisis text line, launched in 2019 by The Duke and Duchess of Cambridge and The Duke and Duchess of Sussex — as one of more than 2000 Crisis Volunteers trained to support anyone, anytime, whatever their crisis may be.

Допис, поширений Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

Раніше, як повідомляв УНІАН, з нагоди дня народження принцеси Шарлотти, ми дізналися про те, вона разом зі своїми батьками — принцом Вільямом і Кейт Мидлтон — і братами — принцами Джорджем і Луї — таємно взяла участь у волонтерській ініціативі: сім’я приготувала вдома пасту, потім зібрала сумки з продуктами і особисто розвезла їх околицями Сандрингему нужденним.

Читайте новини шоу-бізнесу, гороскопи на каналі УНІАН Lite в Telegram



Джерело статті: “https://www.unian.ua/m/lite/stars/gercogi-kembridzhski-keyt-middlton-i-princ-vilyam-rozpovili-pro-svoyu-sekretnu-volontersku-robotu-video-11026910.html”

©1info.net