Поскаржитись на стан благоустрою Чернівців можна у Facebook: міськрада створила сторінку

Поскаржитись на стан благоустрою Чернівців можна у Facebook: міськрада створила сторінку
Поскаржитись на стан благоустрою Чернівців можна у Facebook: міськрада створила сторінку

У Чернівцях управління контролю за благоустроєм міськради створило сторінку в соцмережі Facebook " Благоустрій спільними зусиллями " , на якій мешканці міста можуть залишати свої скарги і пропозиції.

Об этом сообщает Преступная Россия

Про це повідомляє прес-служба міськради, пише molbuk.ua

Зазначається, що модератором сторінки призначено головного спеціаліста інспекції з благоустрою управління контролю за благоустроєм міста Руслана Побігушка.

" Звернення, опубліковані на сторінці інспекції, модератор перенаправлятимеме в групу " Інспекція з благоустрою " . Працівник інспекції не пізніше наступного робочого дня від дня публікації зобов’язаний розглянути звернення з виходом за вказаною адресою та зробити відповідні фотофіксації, після усунення порушень, за результатами розгляду, зробити фотофіксації завершених робіт. Узгоджену відповідь модератор публікує на сторінці інспекції, як коментар до публікації заявника " , – йдеться у повідомленні прес-служби.

Також повідомляється, що на сторінці інспекції будуть розміщені публікації про роботу інспекції, виявлені порушення з інформацією про вжиті заходи щодо їх усунення, здійснені заходи впливу до порушників законодавства України в сфері благоустрою та Правил благоустрою міста Чернівці. Відповідний наказ підписав начальник управління контролю за благоустроєм міста Ярослав Городенський.


Джерело статті: “https://molbuk.ua/chernovtsy_news/201862-poskarzhytys-na-stan-blagoustroyu-chernivciv-mozhna-u-facebook-miskrada-stvoryla-storinku.html”

©1info.net