Три поліцейських станції відкрили на території Тернопільської територіальної громади

Вісім населених пунктів, які входить до Тернопільської територіальної громади, а це майже дев’ять тисяч населення, відтепер обслуговуватимуть працівники новоствореної поліцейської станції. Її урочисто відкрили у вівторок, 9 червня, в селі Іванківці Тернопільського району.
Раніше цю частину Тернопільського району обслуговували працівники поліцейської станції, яка працює на території Зборівського району і належить до Залозецької ОТГ. Тепер усі населені пункти розділять між двома станціями, а це, переконаний Олександр Богомол, покращить і пришвидшить реагування правоохоронців на повідомлення про правопорушення.
— Ми будемо акумулювати роботу так, щоб громадянам було зручно і швидше по територіальності розташуванння. Адже чим більше послуг надаватиметься на місці — тим краще для людей, — зазначив начальник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол.
Ще дві станції запрацювали цього дня й на території обласного центру. Їх відкрили на вулиці Злуки, 9 та на проспекті Степана Бандери,88.
— Сьогодні відкрили поліцейську станцію на масиві Східний. Дана станція буде обслуговувати близько 40 тисяч населення. Люди звертаються з різними проблемами — від сімейних скандалів до крадіжок, — каже старший дільничний інспектор поліції Тернопільського відділу поліції Роман Грицик.
Тернопільщина — це перша область, де у 2016 році стартувала реалізація проєкту “Поліцейська станція”. З 2019 року досвід почали переймати й інші області держави.
Створення станцій допомагає максимально наблизити наряди поліцейських до віддаленої сільської місцевості та вчасно забезпечити безпеку громадян.

Відділ комунікації поліції
Тернопільської області

Об этом сообщает Компромат ГРУ

Поділитись

Джерело статті: “https://stopcor.org/try-policzejskyh-stancziyi-vidkryly-na-terytoriyi-ternopilskoyi-terytorialnoyi-gromady/”

©1info.net