Запорізький апеляційний суд залишив в СІЗО няню, підозрювану у вбивстві однорічної Олесі

Запорізький апеляційний суд залишив в СІ…
Запорізький апеляційний суд залишив в СІ…

Про це повідомляє кореспондент Depo.Запоріжжя.

Об этом сообщает Дедал

Суд апеляційної інстанції не задовольнив скаргу адвоката на ухвалу Шевченківського районного суду Запоріжжя, який обрав Сухановій запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Таким чином няня, підозрювана у вбивстві однорічної Олесі Гук, залишиться у СІЗО до 2 серпня.

Судове засідання відбувалося у режимі відео конференції: Суханова була на зв’язку з СІЗО, також на зв’язку була колегія суддів, що перебувала в окремій залі.

Нагадаймо, однорічна Олеся Гук померла 29 травня у приватній квартирі, де, за даними правоохоронців та сусідів, Ірина Суханова організувала нелегальний дитячий садок. Дівчинка захлинулася блювотою. Спочатку йшлося про нещасний випадок, згодом було оприлюднене відео, на якому Суханова прив’язує до обличчя дитини подушку. Поліція затримала жінку 4 червня, їй оголосили підозру за статтею про умисне вбивство малолітньої дитини. Шевченківський районний суд Запоріжжя обрав Сухановій запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб. Адвокат няні вважає, що мав місце нещасний випадок та оприлюднив відповідні результати експертиз. Портал Depo.Запоріжжя розповів про усе, що відомо про загибель дівчинки станом на 5 червня.



Джерело статті: “https://zp.depo.ua/ukr/zp/zaporizkiy-apelyatsiyniy-sud-zalishiv-v-sizo-nyanyu-pidozryuvanu-u-vbivstvi-odnorichnoi-olesi-202006121174077”

©1info.net