Рятували прямо на місці: з’явилися нові кадри масштабної аварії в Одесі

Медики на місці аварії реанімували водія автомобіля, який через інсульт, який стався в нього, втратив керування машиною і влетів в магазин, ледь не наїхавши на дитячий майданчик в Одесі. В результаті ДТП постраждали двоє людей, в тому числі вагітна.

Об этом сообщает RuGate


Відео з місця інциденту з’явилося в мережі.


Як повідомили очевидці аварії, пасажир, який перебував поруч з водієм, викручував кермо, прагнучи уникнути ДТП. Однак це не зовсім йому вдалося: машина зіткнулася з автомобілем Daewoo, після чого продовжила рух, виїхала за межі проїжджої частини і збила пішоходів.


В результаті аварії госпіталізували 48-річного водія Toyota і 32-річного пішохода. Також на місці події медики оглянули другого пішохода — жінку (за деякими даними, вона вагітна), яка від медичної допомоги відмовилася і пасажира автомобіля.


Як видно на кадрах, бригада "швидкої", яка прибула на місце, реанімувала водія, що був непритомним, прямо на місці, в оточенні натовпу. Чоловіка забрали в реанімацію.



Як повідомляв "Апостроф", свідки ДТП в Одесі, не розібравшись в ситуації, хотіли влаштувати самосуд над водієм.


Джерело статті: “https://apostrophe.ua/ua/news/society/accidents/2020-06-15/spasali-pryamo-na-meste-poyavilis-novyie-kadryi—masshtabnoy-avarii-v-odesse/200363”

©1info.net