Відома антикорупційна організація здійснюватиме моніторинг місцевих виборів-2020

Недоброчесні політики і хабарники, стережіться: днями в Києві презентували відновлення громадської ініціативи «Стоп політичній корупції». Основним завданням проєкту, як і раніше, буде моніторинг і запобігання зловживанням під час виборчої кампанії.

Об этом сообщает Moscow Post

У Києві 4 червня відбувся круглий стіл «Місцеві вибори-2020. Особливості та виклики» Фото: СтопКор

«Ми вже кілька років пропагуємо боротьбу з політичною корупцією. З президентських та парламентських перегонів ми вже багато дізнались, на черзі – місцеві вибори. Під час перегонів ми стикались із багатьма порушеннями. Наша ж мета, а зокрема, мета ініціативи «Стоп політичній корупції» – це виявлення, фіксація та зупинення», – наголосив голова правління ГО «Стоп корупції» Ігор Бондарчук.

"Наша мета – виявлення, фіксація та зупинення порушень", – Бондарчук Фото: СтопКор

Він зазначив, що громадська організація має вже майже сім десятків осередків в усій країні, кожен з яких теж бере участь у боротьбі з виявами політичної корупції. Активісти намагаються зупинити зловживання та донести до електорату необхідність дотримання правил.

Від імені організації пан Бондарчук закликав усіх кандидатів і учасників виборчого процесу дотримуватись норм виборчого законодавства та наголосив на необхідності тісної і плідної співпраці з правоохоронними органами.

«Ми переконались ще під час парламентських перегонів, що правоохоронці – це ключові гаранти на виборах», – підкреслив голова правління ГО «Стоп корупції».

Читати також:
«Нові обличчя себе дискредитували, партіям потрібні сильні лідери» – політолог про тренди виборів-2020
Поділитись


Джерело статті: “https://stopcor.org/vidoma-antykorupczijna-organizacziya-zdijsnyuvatyme-monitoryng-misczevyh-vyboriv-2020/”

©1info.net