Андрій Райкович став одним із засновників партії міських голів “ПроПозиція”

Сьогодні, 19 червня, у Києві презентували нову політичну партію “ПроПозиція”, яку вже охрестили “партією мерів”, оскільки ідея її створення належить кільком міським головам. Як повідомили “Без купюр” у пресслужбі міської ради Кропивницького, одним із її засновників став міський голова Андрій Райкович.

Об этом сообщает RuGate



У брифінгу, присвяченому представленню нової політсили, взяли участь міські голови Дніпра Борис Філатов, Миколаєва Олександр Сєнкевич, Чернівців Олексій Каспрук, Житомира Сергій Сухомлин, Кропивницького Андрій Райкович, Каховки Андрій Дяченко.


“Ми маємо свою позицію і конкретні пропозиції, що зроблять нашу державу заможною, а людей щасливими”, – сказа Андрій Райкович під час презентації.

А згодом написав на своїй сторінці у Фейсбуці: “”Пропозиція” відкрита для представників місцевого самоврядування, громадських організацій, активних і небайдужих громадян – професіоналів у всіх сферах життєдіяльності громади: державного будівництва, економіки, фінансів, культури, охорони здоров’я, освіти”.



На початку заходу ведуча зазначила, що “це не є партія мерів – це партія професіоналів”, які хочуть запропонувати конструктивні пропозиції, як змінити те, що не задовольняє, а не просто бути в опозиції.


Мета новоствореної політичної сили, яку задекларували присутні, побудова в країні ефективної системи місцевого самоврядування як важливої складової держави.


В Єдиному реєстрі фізичних та юридичних осіб зазначається, що сама по собі партія не зовсім нова, а зареєстрована ще в 2014 році тільки під іншою назвою – “Нова європейська Україна”. У квітні нинішнього року вона змінила київську прописку на юридичну адресу в Дніпрі, назву та керівника. Раніше її головою значився Руслан Гошовський, а з 20 квітня 2020-го – Андрій Пильченко.


Як зазначається в його декларації, він є безпосереднім підлеглим міського голови Дніпра Бориса Філатова та очолює департамент торгівлі та реклами Дніпровської міської ради.


Очевидно, що найближчим часом на з’їзді партії буде обрано головою більш впізнавану та публічну особу.


Підписуйтесь на нас у Facebook, Telegram, Youtube, Instagram. Сподобалася стаття? Поширь її на своїй сторінці:






Джерело статті: “https://www.kypur.net/andrij-rajkovych-stav-odnym-iz-zasnovnykiv-partiyi-miskyh-goliv-propozytsiya/”

©1info.net