Справа Крисіна: в суді не працюють камери, засідання відклали

Дарницький суд у понеділок, 17 лютого, у справі про викрадення та катування активістів Майдану за обвинуваченням Юрія Крисіна не зміг провести засідання у зв’язку з тим, що не працюють камери відеозв’язку. Про це інформує Insider із зали суду.

Суддя Просалова наголосила на початку, що ще з п’ятниці не працюють камери в Дарницькому суді. Через це засідання відклали на 27 лютого.

Зазначимо, на минулому засіданнів- 10 лютого — суд перейшов до дослідження 12 тому матеріалів справи. А 17 лютого мав би завершити дослідження письмових доказів.

Нагадаємо, на лаві підсудних у справі — Юрій Крисін. У Дарницькому суді його звинувачують у скоєнні злочинів за ст. 27, ст. 146, ст. 127, а також ст. 340. Максимальне покарання, яке він може отримати, – 10 років позбавлення волі.

Ще раніше суд першої інстанції визнав винним Крисіна у вчиненні хуліганства, нанесенні тілесних ушкоджень, внаслідок чого в подальшому загинув журналіст Вячеслав Веремій. Його засудили до 4 років умовно. У червні 2018 року Апеляційний суд скасував це рішення та призначив реальний термін ув’язнення для Крисіна – 5 років. Він відбуває покарання в Торецькій колонії.

Об этом сообщает Футляр от виолончели

Підписуйтесь на наш новий телеграм-канал: https://t.me/theinsider_ua


Джерело статті: “http://www.theinsider.ua/politics/sprava-krysina-v-sudi-ne-pratsyuyut-kamery-zasidannya-vidklaly/”

©1info.net