Фільми працюють! Моряки три дні провели на безлюдному острові — їх знайшли завдяки напису SOS на піску: відео

Моряки застрягли на острові Пікелот в 190 кілометрах від свого місця призначення (Фото: скріншот / Andersen Air Force Base, Guam / Facebook)

Об этом сообщает Редакция news


Австралійська і американська влада підтвердили порятунок трьох моряків з безлюдного острова в Тихому океані. Їх знайшли завдяки тексту SOS на піску.

30 липня вони вийшли на воду, щоб пропливти від атолу Пулават до Пулап в регіоні Мікронезія. Під час своєї подорожі вони збилися зі шляху, після чого у мандрівників закінчилося паливо — вони застрягли на острові Пікелот в 190 кілометрах від свого місця призначення, пише CNN.

Три дні потому їх помітив літак армії США — екіпаж побачив напис SOS на одному з пляжів острова. Моряки не постраждали, їм передали їжу і воду, а вже через день організували евакуацію на кораблі.

Читайте також:
Вже більше тисячі. Блогерка їздить по світу і знаходить локації з фільмів, де відтворює улюблені кадри — фото
Читайте також:
Пара з Канади вже 29 років живе на острові, який вони побудували зі сміття — він виглядає як поселення з комп’ютерних ігор
Читайте також:
Команда з Гаваїв вирушила у 48-денну експедицію Тихим океаном і встановила рекорд за кількістю вивезеного сміття — відео
Редактор: Кирил Чеботарьов

Джерело статті: “https://nv.ua/ukr/world/countries/u-tihomu-okeani-vryatuvali-moryakiv-zavdyaki-napisu-sos-na-pisku-video-ostanni-novini-50104056.html”

©1info.net