Під Вінницею проведуть четверті обласні кінні перегони


Четверті обласні кінні перегони цієї неділі відбудуться під Вінницею для любителів кінного спорту. Учасники змагань отримають не лише призові місця, а й виграють подарунок для тварини, повідомляє Vlasno.info.

Об этом сообщает Компромат ГРУ

У неділю, 16 серпня, відбудуться обласні кінні перегони на дистанцію 20, 40 та 80 кілометрів. Як зауважила одна з організаторів змагання та ветеринарна лікарка обласної федерації кінного спорту Наталя Бобровська, ці змагання на витривалість та підготовленість коней, а також їхніх вершників.

"Уже 12 наїздників із різних областей України зареєструвалося на змагання. Це мешканці з кількох районів Вінниччини та Житомирщини. Ті вершники, які на конях правильно пройдуть дистанцію, зможуть отримати кваліфікацію для наступних змагань та певний спортивний розряд з кінного спорту. Крім цього, спонсори подарують коням-переможцям корм, ветеринарні препарати тощо", – розповіла організаторка перегонів Наталя Бобровська.

Перед початком змагань кожен учасник отримає карту або план з визначеним маршрутом з усіма обов’язковими зупинками та перешкодами.

Перегони розпочнуться 16 серпня о 06.00 годині поблизу школи верхової їзди "Зачароване озеро" на території конюшні, що поблизу Стрижавки.

Фото: з відкритих джерел


Джерело статті: “http://vlasno.info/kultura/7/konkursi/item/38550-pid-vinnytseiu-provedut-chetverti-ob”

©1info.net