Куди подівся Саша-турЫст?

zaporozhecz-nau

Куди подівся Саша-турЫст?

zaporozhecz-nau

Звільнившись з посади проректора з міжнародних зав’язків НАУ Олександр Запорожець (він же Саша-турЫст), залишився працювати в університеті. Він перейшов на держбюджетну тему, яку буде юзати кілька років.

Об этом сообщает Устав Груп

Він збереже високу зарплату і можливість подорожувати Європою. Тобто, робити те, чим він і займався три роки поспіль.
Перед тим, як написати заяву на звільнення, Саша Запорожець, ніби то сказав: «Надоїло все!» Так в розумінні набридло, чи достатньо поїло це аморальне чмо університет?

Ясна річ, Саша хоче зберегти за собою імідж інтелігентного науковця. Але як тоді бути із запрошенням до університету цієї «мачачучецької» потвори, яка грабує університет вже протягом майже чотирьох років? Як бути з награбованою Запорожцем кількамільйонною зарплатою, яку він просто проподорожував і більше був відсутнім на робочому місці, ніж навпаки?
Що робити із зруйнованим Запорожцем-турЫстом міжнародним напрямком? За кілька років це чучело встиг ліквідувати міжнародний відділ і створити Центр, а тепер ліквідувати Центр і створити департамент.

А кількість іноземних студентів щороку зменшується, бо ціни ростуть, а якість знижується. А ще ці інноваційні дуріки придумали брати з іноземців за навчання наперед за цілий рік, а не за півроку, як було раніше. От і біжать від нас студенти-іноземці.
Саша! Не сховаєшся в науці! Бумеранг дістане тебе всюди! Ховай і далі очі від людей. І про всяк випадок закривай! Бо можуть заплювати!



Джерело статті: “https://reider-nau.com/kudy-podivsya-sasha-turыst/”

©1info.net